Bæverne (0.-1. kl.)

Bæverne, er de mindste spejdere, der går i børnehaveklasse eller 1. klasse. Hos bæverne er børnene inddelt i mindre bæverfamilier. Lige for tiden holder vi vores møder sammen med ulvene i

Buddinge Kirke, Buddingevej 293, 2860 Søborg kl 18.00-19.30.

Til møderne leger vi og laver forskellige spejderaktiviteter. I løbet af et spejder år som løber fra sommer til sommer, vil der for bæverne være ca. 2 weekender, en gruppeweekend som ligger i november, og så er der en i februar eller marts måned hvor vi kun er os selv, sammen med nogle forældre i køkkenet. Udover weekenderne kan der være nogle forlængede møder og enkelte endagsture. Et spejderår afsluttes med et brag af en sommerlejr på 4-6 dages varighed, det vil som regel ligge i en af forårets forlængede weekender eksempelvis pinsen, men kan i enkelte tilfælde også være en uge i skolesommerferien.Vi beskæftiger bæverne med lege og aktiviteter, der for en stor dels vedkommende handler om bævere og naturen. Vi studerer naturen dér hvor vi holder møde. Bæverne får øjnene op for naturen og lærer at færdes hensynsfuldt mellem dyr og planter. Bæverne skal også lære at klare sig selv. I bæverflokken prøver vi gennem leg at gøre børnene selvhjulpne på en spændende måde.

Alle vores møder foregår udendørs uanset vejret og årstiden, så man skal have tøj på der passer og som må blive meget beskidt, da vi jo laver ting i naturen og den er ikke altid ren. Vi laver selvfølgelig også bål en del gange om året.
Hvis du har lyst til at komme ned og se hvad vi laver, så ring eller skriv.

 

Ledere

Nete Nielsen

baever@buddingespejderne.dk

61 66 45 20

Catrine Hviid

Alba Bækgaard

Nyheder