Oak City Rally d. 25-26. maj 2019

Invitation og tilmelding: OAK CITY RALLY

Pakkeliste: her

Kære spejdere og forældre

Så er det endelig blevet tid til at i skal tilmelde jer Oak City Rally.

Oak City Rally er et sæbekasserally der afholdes i Farum. Løbet starter ved Farum station kl. 10 søndag d. 26. maj. De to spejdermøder frem mod d. 26. maj vil ulvene i grupper af 5 bygge deres egen sæbekassebil som vi tager med til Farum. Bævere og trop deltager også på løbet, så det bliver en rigtig gruppetur. Ruten for løbet er 10km lang og slutter ved Egemose Centeret hvor vi spiser frokost sammen. Undervejs er der poster hvor der står postmandskab og tjekker at vognene er ved godt mod og funktionsdygtige.
Fra d. 25.-26. er ulvene desuden inviteret til en hyggelig weekend hvor vi pynter bilerne og sætter det sidste præg på bilerne så de er helt klar. Søndag morgen tager vi samlet til Farum hvor vi gør klar til start.

Praktisk for weekenden

Lørdag d. 25. maj:
Mødested: Rovdyrhulen, Bagsværd Møllevej 5, 2880 Bagsværd

  • 10:Ulve+forældre mødes i Rovdyrhulen. Forældre er velkomne til en kop kaffe og hyggesnak, samt til at give en lille hånd med på nogle sidste detaljer på vognene hvis der er behov for det.
  • 12.30:Vi siger tak for hjælpen til forældrene, og på gensyn søndag. Ulvene fortsætter med weekenden, hvor vi bla. kører om kap med bilerne.

Søndag d. 26. maj:

  • 9.15:Gruppen ankommer til Farum st.
  • 10:Løbet begynder, forældre er velkomne til at komme og heppe på bilerne, man skal blot være opmærksom på at parkeringspladsen er lille i år, og at bilerne pakkes tæt, aftal derfor evt. samkørsel eller overvej at tage det offentlige. Vi slutter ikke på Farum St men på Egemosecenteret!
  • 14: Vi mødes og slutter af i fællesskab på Egemosecenteret – Herefter kan man se afslutningen og præmieoverrækkelse for løbet.

Afslutningssted: Kl. 14 på Egemose Centeret, Egemosevej 9, Ganløse 3660 Stenløse

 

Tilmeldingsfrist er d. 29. april

Betalingsfrist er d. 29. april.Det koster 125kr at deltage hele weekenden. Pengene overføres til konto eller med MobilePay.

MobilePay: 81859 , Skriv ved betaling(navn, ulv, OakC)

Reg: 5332, Konto: 0244890       Kommentér samme som ovenstående.

 

Vi glæder os til en fantastisk weekend, mange spejderhilsner

Andreas, Martin og Camille  (23 88 41 50, ulv@buddingespejderne.dk)

Nyheder
Loppemarkedet åbner igen 30. oktober 2021 kl 10 – Vi glæder os til at se jer på Telefonvej 8g

15. oktober 2021 · Forside · Nyheder

Genhusningen og åbningen af loppemarkedet er der skrevet en fin artikel om på GladsaxeBladets hjemmeside. Den kan I finde her:

Læs mere